Jäsenyys

Tervetuloa mukaan Alue- ja ympäristötutkimuksen seuraan!

AYS:n keskeisiä toimintamuotoja ovat avoin tieteellinen julkaiseminen, tieteen rajapinnoilla toimiminen ja tiedepoliittinen vaikuttaminen. Toimintaa läpileikkaavia tavoitteita ovat kriittisen yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen edistäminen, suomalaisen tiedeyhteisön sekä suomenkielisen tieteellisen julkaisemisen ylläpitäminen ja uudistaminen, nuorten tutkijoiden kehityksen tukeminen ja monitieteisyyden vahvistaminen. 

Seuran jäsenenä pysyt perillä ajankohtaisista keskusteluista ja tapahtumista. Alue & Ympäristö -lehden ja Versus-julkaisut saat luettavaksi heti niiden ilmestyttyä. Sähköisten julkaisujen lisäksi jäsenet voivat tilata lehden paperikopion pientä lisämaksua vastaan (5 €/lehti). Jäsenyys mahdollistaa aktiivisen osallistumisen seuran julkaisu- ja seminaaritoimintaan sekä tiedepoliittisen vaikuttamisen, joiden osalta johtokunta ottaa vastaan ehdotuksia.

Näin liityt jäseneksi

Maksa jäsenmaksu seuran tilille (FI92 8000 1700 8733 50) ja ilmoita sihteerille (sihteeri@ays.fi) yhteystietosi. Jos et maksa jäsenmaksua itse (nimesi ei näy maksajana), pyydä yksilöimään lasku nimelläsi viestikenttään tai ole yhteydessä sihteeriin.
  • Normaali jäsenmaksu 20 €, viitenumero 20187
  • Ei jäsenmaksua (opiskelijat ja työttömät) 
  • Normaali jäsenmaksu + Alue ja Ympäristö -lehden painettu versio 30 €, viitenumero 20190
  • Ei jäsenmaksua + Alue ja Ympäristö -lehden painettu versio 10 €, viitenumero 20174

Ylläpidä jäsentietosi

Kaikissa jäsenyyttä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä seuran sihteeriin (sihteeri@ays.fi). Ilmoita sähköpostiosoitteen ja postiosoitteen muutoksista, jotta saat tiedotteet ja julkaisut ajallaan. Sihteeriltä voit tilata myös lehden vanhoja irtonumeroita edulliseen hintaan.