AYS:n uusi johtokunta vuodelle 2020 ja kokouskuulumiset

Seura valitsi vuosikokouksessaan 18.11.19 uuden johtokunnan vuodelle 2020. Johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Outi Kulusjärvi Oulun yliopistosta, varapuheenjohtajaksi Marika Kettunen Oulun yliopistosta, taloudenhoitajaksi Lotta Koistinen Tampereen yliopistosta ja sihteeriksi Siiri Pyykkönen Turun yliopistosta. Muiksi johtokunnan varsinaisiksi ja näiden henkilökohtaisiksi varajäseniksi valittiin Tampereelta varsinaiseksi Kirsipauliina Kallio ja varalle Krista Willman, Helsingistä varsinaiseksi Uula Saastamoinen ja varalle Noora Pyyry, Oulusta varsinaiseksi Tanja Riekkinen ja varalle Tuomo Alhojärvi, Joensuusta varsinaiseksi Juha Seppä ja varalle Jani Lukkarinen sekä Turusta varsinaiseksi Roosa Wingström ja varalle Maiju Ylönen. Alue ja Ympäristö -lehden päätoimittajina jatkavat Nina Nygren ja toiseksi päätoimittajaksi valittiin Heikki Sirviö. Toimitussihteerinä toimii Senja Laakso.

Vuoden 2020 jäsenmaksujen suuruudet päätettiin pitää entisellään - perusjäsenyys maksaa 20 euroa per vuosi, opiskelijoilta ja työttömiltä ei peritä jäsenmaksua. Alue ja Ympäristö -lehden voi halutessaan tilata paperisena 20 euron lisähintaan. AYS ottaa myös käyttöön kannatusjäsenyyden, jonka hinta on 50 euroa sisältäen paperilehden tilauksen. Jäsenmaksuista tiedotetaan kevään jäsenmaksuviesteissä.

Vuonna 2020 vietetäänkin AYS:n 50. toimintavuotta, ja seuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita ideoimaan ja järjestämään seuran historiallisen vuoden juhlallisuuksia. Myös Alue ja Ympäristö -lehden 1/2020 numeroon voi halutessaan lähettää juhlavuoteen liittyvää sisältöä.

AYS:n johtokunta kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa jäsenilleen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2020!