Jäsenyys ja lehden tilaus

Tervetuloa mukaan Alue- ja ympäristötutkimuksen seuraan!

AYS:n keskeisiä toimintamuotoja ovat avoin tieteellinen julkaiseminen, tieteen rajapinnoilla toimiminen ja tiedepoliittinen vaikuttaminen. Toimintaa läpileikkaavia tavoitteita ovat kriittisen yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen edistäminen, suomalaisen tiedeyhteisön sekä suomenkielisen tieteellisen julkaisemisen ylläpitäminen ja uudistaminen, nuorten tutkijoiden kehityksen tukeminen ja monitieteisyyden vahvistaminen. 

Seuran jäseneksi voivat liittyä kaikki alue- ja ympäristötutkimuksesta sekä seuran toiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Jäsenenä pysyt perillä ajankohtaisista keskusteluista ja tapahtumista. Alue & Ympäristö -lehden ja Versus-julkaisut saat luettavaksi heti niiden ilmestyttyä.  Jäsenyys mahdollistaa aktiivisen osallistumisen seuran julkaisu- ja seminaaritoimintaan sekä tiedepoliittisen vaikuttamisen, joiden osalta johtokunta ottaa vastaan ehdotuksia. Seuran jäsenet voivat lisäksi tilata Alue ja Ympäristö-lehden paperikopion lisämaksua vastaan. Jäsenyys ja lehden tilaus ovat voimassa maksuhetkestä alkaen aina kuluvan vuoden loppuun saakka. Yhteisöt ja yritykset voivat tukea seuran toimintaa kestotilaamalla lehden.

Liity jäseneksi alta löytyvällä lomakkeella. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen lähetetään jäseneksi liittymisen jälkeen, ja sen jälkeen vuosittain vuoden ensimmäisessä jäsenkirjeessä.

Jäsenmaksut ja lehden tilausmaksu vuonna 2022:

  • Perusjäsen: 20 euroa / vuosi.
  • Perustutkinto-opiskelijat ja työttömät: ei jäsenmaksua
  • Kannatusjäsenyys: 50 euroa / vuosi.
  • Alue ja ympäristö-lehden paperiversion tilaus: 20 euroa / vuosi.
Image CAPTCHA
Syötä kuvan merkit laatikkoon.