Kirjoittajakutsu Alue ja Ympäristö -lehden numeroon 2/2022

Kirjoittajakutsu Alue ja Ympäristö -lehden numeroon 2/2022 "Resurssiperiferia elää metsistään?"
 
Teemanumerossa käsitellään tilallista työnjakoa ja metsäpolitiikkaa urbanisoituvassa Suomessa. Metsäpolitiikka on viime vuosina ollut laajalti esillä ilmastonmuutoksen, luontokadon, biotalouden ja metsäteollisuuden uudelleenjärjestelyiden myötä. Kärjistyneen keskustelun ja intressiristiriitojen ymmärtämiseksi teemanumerossa pyritään yhdistämään metsäpolitiikan analyysi aluerakenteen muutoksen tutkimukseen. Teemanumeron toimittavat Heikki Sirviö, Eija Meriläinen, Juho Luukkonen, Ville Kellokumpu & Ari Lehtinen. Lue lisää täältä.
 
Käsikirjoitukset voivat olla esimerkiksi tapaustutkimuksia, analyysejä tai käsitteellisiä tarkasteluja. Teoreettiset kontribuutiot ovat niin ikään tervetulleita, myös suomalaisen kontekstin ulkopuolelta. Lehteen voi lähettää myös muita keskustelun avauksia tai kirja-arvioita.
 
Vertaisarvioitavat artikkelikäsikirjoitukset ja vertaisarvioitavat katsaukset tulee lähettää lehdelle 31.5.2022 mennessä. Takaraja muille teksteille ja kirja-arvioille on 30.9.2022. Kaikki tekstit lähetetään lehden verkkosivujen kautta osoitteessa, ja sieltä löytyvät myös ohjeet kirjoittajalle.
 
Tervetuloa tekemään Alue ja Ympäristö-lehteä kanssamme!