Arkisto

Uusi A&Y on ilmestynyt (1/2019)!  Koko lehti on avoimesti luettavissa OJS-julkaisualustalla.

AYS haluaa tukea oivaltavaa, osallistuvaa ja dialogista tiedetoimintaa ympäri maata. Julistamme siksi haettavaksi pienen apurahan yhteiskunnallisen tiedetapahtuman järjestämistä varten.

Etsimme avoimesta, voittoa tavoittelemattomasta, suomenkielisestä tieteellisestä julkaisutoiminnasta innostuneita henkilöitä Alue ja Ympäristö -lehden päätoimittajan ja toimitussihteerin tehtäviin

Uusi A&Y on ilmestynyt (2/2018)!  Koko lehti on avoimesti luettavissa OJS-julkaisualustalla.

 

EU:n 25.5.2018 voimaan tulleen tietosuojadirektiivin (GDPR) edellyttämä tietosuojaseloste.

Uusi A&Y on ilmestynyt (2/2017)!  Koko lehti on avoimesti luettavissa OJS-julkaisualustalla.

Hae päätoimittajaksi uuteen tieteellisen ja yhteiskunnallisen keskustelun rajapinnoille
sijoittuvaan verkkojulkaisuun

Kirsi-Pauliina Kallion ja Pieta Hyvärisen toimittama Versus "Julkea keskustelunavaus tiedemurroksen murroksesta" ja Markus Hilanderin toimittama Versus "Arki, harrastukset ja lähiympäristösuhde" ovat ilmestyneet. 

Tuomo Alhojärven ja Jani Lukkarisen toimittama Versus "Kädet savessa – Ajattelun performatiivisuudesta" on ilmestynyt ja avoimesti luettavissa!"

Koneen Säätiö myönsi kaksivuotisen rahoituksen AYS:n koordinoimalle julkaisutoiminnan kehittämishankkeelle. Hankkeessa etsitään uusia käytäntöjä ja luovia ratkaisuja jäsenseuraperustaisen, avoimen, maksuttoman, julkisin varoin tuetun, suomenkielisen julkaisutoiminnan ylläpitämiseen ja uudistamiseen.

Pages